13.07.13

New in no. 5 ("Burberry") aneb skvělé nákupy v Turecku

Krásný víkend moji milí čtenáři,
mám tu pro vás nový článek. Víte jak jsem mluvila o super úlovcích z dovolené? Tak vám je nyní mile ráda představím. Jak jsem již psala v Turecku je typické pro nákupy smlouvání. Musím říci, že člověk na to musí mít dostatek nervů a energie, protože v obchodě někdy stráví i třeba takovou hodinku. Pokud jste, ale úspěšní, sebou si odnesete věci za vážně úžasné ceny. Již na začátku jsem si vyhlídla tuhle roztomilou kabelku od Burberry. Dále mi do oka padla peněženka a později i šátek. Dalo mi zabrat než jsem oběhla všechny možné obchůdky a zjistila, kde nakoupím nebo spíše, kde srazím cenu nejníže. Turci jsou, ale vážně skvělí herci a dokáží se s vámi hodně dlouho o ceně hádat, poté nesouhlasně lomit rukama, zbožím i házet a tak dále. Takže jak jsem říkala, je potřeba nebát se a připravit si předem trošku těch nervů. Musím však říci, že mě hádání se v angličtině docela i bavilo a konečně jsem si letos nakoupila za ceny, za jaké jsem chtěla. Loni, kdy jsem také navštívila Turecka se mi zrovna dvakrát nevedlo a byla jsem z tohoto stylu obchodování spíše vyděšená. Jinak, aby měla některá srdíčka pokoj, určitě se nejedná o originály, říká se tomu tzv. turecká kvalita:-), což jsem si myslela, že je zřetelné, protože jinak by cena byla vážně mnohem, mnohem a mnohem větší:-)! 

Kabelka, šátek i peněženka jsou hezky doplněny zlatými motivy. Se vším už mám vymyšleno plno outfitů které vám ráda postupně ukáži:-). Loni jsem si přivezla kabelku " LV" a také peněženku, co se týče kvality jedna velká jednička s hvězdičkou. Tak a jsme u konce. Přivezli jste si také někdy něco podobného z dovolené?:-) Mějte se hezky a opět se moc těším na každý váš komentář, vaše V.

23 komentářů:

  1. Skvělé věci! Já bych teda na smlouvání asi nervy neměla. :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky moc:-), je to jen o cviku, takže určitě jo:-*

      Vymazat
  2. nechápu jak můzmeš podporovat faky...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak zatím vážně 40 000 na investici do kabelky nemám:-). A podporovat fake, on není fake jako fake. Já se rozhodla pořídit věci, o kterých vím, že jsou kvalitní, jelikož je mám ozkoušeny. Věř, že je to jiná kvalita, jak například zde.

      Vymazat
    2. ale furt je fake.... je jedno jak dobře udělanej ...raději budu nosit kabelku ze Zary nebo Manga než být komplet v Burberry, když každý na první pohled pozná, že je to jen obyčejný padělek ... Myslím, že se tím ty holky jen schazujou, mávaj kolem sebe falešnou LV kabelkou a je to tááááák trapný ...

      Vymazat
    3. Věř, že kabelek z těchto obchodů mám několik a dost jich také zrovna dlouho nevydrželo. Já ráda zkouším nové věci i v tomto směru a pokud je výrobek kvalitně ušit a vydrží, tak s tím nemám problém:-), ale chápu tvůj pohled, každý máme přeci jiný názor:-).

      Vymazat
  3. Anonymní13/7/13 15:59

    Moc pěkné věcičky!! Krásný vzor, taky bych brala:)
    Caatherine

    OdpovědětVymazat
  4. Anonymní13/7/13 17:08

    Promiň, ale nenapadlo tě pořídit si levnější kvalitní kabelku než napodobeninu? Mě by vadil ten pocit, že vím, že je to fake.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Věř, že z obchodů jako je Zara, H&M, Reserved mám dost kabelek, chtěla jsem zkusit něco nového:-). A co se týče dost mi jich právě z těchto obchodů nevydrželo no:-), ale je to tvůj názor a díky za něj:-)

      Vymazat
  5. krásne kúsky :) ja by som na také vyjednávanie asi nemala nervy :)

    Bola by som rada, keby si navštívila môj blog. Môžeš sa stať i mojou followerkou, čo by som sa veľmi potešila :)

    http://bonieblue.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mockrát děkuji, také jsem z nich nadšená:-)! A určitě k tobě na blog moc ráda zavítám:-).

      Vymazat
  6. Anonymní13/7/13 18:08

    to je hrozný. proč nenapíšeš, že sis koupila napodobeninu Burberry nebo LV, ale proč píšeš, že sis koupila přímo Burberry?
    vypadá to pak hrozně průhledně když to nosí někdo kdo na to očividně nemá :D je to pak vtipnej pohled

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak už je to napraveno, nyní to snad přehlédnout nepůjde:-). Vždy u outfitů tento fakt uvádím, jen tak mimochodem:-), jinak škoda, že se schováváš za anonymní komentář. Jinak díky za tvůj názor, měj se hezky a papa:-).

      Vymazat
  7. Anonymní13/7/13 19:02

    Moc pěkné věcičky, nakoupila jsi krásně! :-) Jinak tady s těma rýpalama si nedělej hlavu, připadne mi, že spíš závidí. Možnost nakoupit v Turecku a podobných zemích jsem měla taky a kvalita je opravdu dost dobrá, nevidím jediný důvod to nevyzkoušet, když se líbí. Navíc jak jsem měla možnost zahlédnout, vypadá to na Tobě moc hezky :-)!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Páni:-), musím říci, že tak překrásný komentář jsem snad ještě nedostala. Opravdu moc děkuji zahřálo, mě to u srdíčka:-)! Jinak naprosto souhlasím, kvalita je podle mě úžasná, může konkurovat kabelkám v H&M a tak dále, vyzkoušené toho mám " haba děj". Ale tak chápu, že každý z těchto anonymů onu originálku zajisté vlastní, tak může kvalitu lze vlastních zkušeností posuzovat :-):-D. Ještě jednou děkuji a měj se krásně:-).

      Vymazat
    2. Anonymní14/7/13 09:59

      Závidět ???? co proboha ??? že má někdo kopii drahé kabelky z Turecka ??? nebo na zadku napsáno Guess a koupeno v tržnici ??? já věřím že kvalita je dobrá a tašku můžeš nosit dlouho, ale jde tady přece o to, že je to padělek, napodobenina drahé značky, označená jejím jménem a znaky...Kdyby to byla kabelka bez těch vzorů a nápisů neřeknu ani slovo, taky mám z dovolené kabelku, ale ne fake....vím, že je to každého věc, ale můj názor je prostě takový .... není nic na tom přiznat, že nemám na tašku za x desítek tisíc,ale parádu s kopií nikdo neudělá ...

      Vymazat
    3. Jak tak vidím, slečna si tu chce hrát na to, že vždy měla, má a bude mít vše originál, viď? Lžeš maximálně tak sama sobě, nechápu na co si tu hraješ... Určitě jsi nikdy nestáhla filmy, hudbu či nějaké programy apod. z internetu, čímž okrádáš mnohem významnější a větší firmy než je např. zde zmíněné Burberry... jistě jsi měla vždy vše originál... Nikdy jsi nejedla čokoládu, která je napodobeninou slavné značky, používá její recepturu, nebo nápoje podobné Coca-Cole. Takhle bych mohla pokračovat do nekonečna... Tvůj názor pokládám za směšný. Respektovat takový názor lze jen v případě, že si za ním stojí člověk na 100% a nehájí jen to, co se mu právě hodí, protože napodobeniny jak jsem jíž zmínila používáš, dovolím si říci, denně...

      Vymazat
    4. Díky moc Jani:-), lépe bych to nevyjádřila. Za tvůj názor také děkuji milý anonyme, škoda, že tě nemohu oslovit jménem, když se schováváš za anonymní komentář, což je celkem škoda, že neumíš jednat za vlastní osobu a přitom tu haníš tolik věcí:-)! Já jsem tento článek vytvořila se stejným úmyslem jako všechny ostatní to s cílem informoval. Kdyby nebyl zájem a poptávka na tohle téma, nic takového tu nepřidávám;-)! A co se týče například toho Guess, na zadku je vážně napsané nemám, ani koupeno na tržnici, vlastním originál kabelky, který jsem dostala jako dárek od přítele:-), aby mělo tvé srdíčko pokoj, že mám tedy samé padělky podle tebe! A jak jsem již psala, u mě je v první řadě důležitá kvalita a tím se řídím.

      Vymazat
  8. krásne, presne o tom som počula že tam majú celkom pekné imitačky a teraz jedna známa šla na dofču tak mi kúpila tašku :)

    OdpovědětVymazat
  9. Moc děkuji, opravdu mají:-)!

    OdpovědětVymazat
  10. Vendulko, myslím, žes pořídila pěkné věci. A co se týče toho jestli to je napodobenina, souhlasím s některými, že bych si ji taky nekoupila. A nebudu Tě za to nikde pomlouvat, nebo se Ti smát, to opravdu ne! Je to Tvůj názor a bude Ti to slušet. Ale pokud si NĚKDO neumí stát za svým názorem, tak ať laskavě nekomentuje Tvoje příspěvky! ;-)
    A se stahováním filmů apod. to dělá každej, takže s takovýmhle názorem bych vás všechny poslal někam... Kritizovat umí každej. Co kdybyste například okomentovali i něco, co vás zaujalo?! Ale ne, hodnotit přece něco kladně je tááák namáhavé, že?!

    OdpovědětVymazat
  11. Já byla v Turecku před dvěma lety, a přivezla jsem si takovou černou LV kabelku přes rameno. Docela Ti závidím, nejradši bych tam jela znovu a přivezla si toho mnohem víc :-))

    http://fashionbeautycollection.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat