18.07.13

Můj nejoblíbenější BB

Přeji hezké dopoledne všem,
doufám, že jste do nového dne vykročili tou správnou nohou:-). Já jsem již touto dobou v práci. Snažím se  však každý den uveřejnit aspoň jeden článek, proto jsem se rozhodla i na dnešek něco nachystat.Věřím, že každá z nás má doma hned několik výrobku, na které nedá z celého srdce dopustit. Minule jsem vám představila mou milovanou řasenku a tentokrát to bude BB cream- Miracle Skin Perfector. Chcete se dozvědět více? Stačí číst dál:-)

První BB Cream, který jsem si pořídila byl právě tento od Garnier. Tehdy to byla taková ta éra, kdy se nápis "BB" tyčil snad všude. Já jsem samozřejmě nebyla výjimkou, která by nechtěla vyzkoušet tenhle hit. Tehdy jsem sáhla právě pro Miracle Skin Perfector, tedy "bíbíčku", které je určeno pro smíšenou až mastnější pleť. Vybrala jsem si sice odstín light, jenž je určen pro světlejší pleť, ale i přesto jsem vypadala spíše jako chodící pomeranč. BB šel tedy na nějaký čas do šuflíku. Z úkrytu jsem jej vytáhla teprve nedávno. Jakmile začalo léto a já pochytala trošku bronzu, tento výrobek byl pro mou pleť přímo ideální. Navíc je velmi lehký, hezky kryje, ale určitě bych nedoporučovala nanášet na pleť větší nánosy. Po nanesení použiji akorát trošku pudru, řasenku, lesk a může se vyrazit:-).
Určitě bych vás chtěla upozornit, že není důvod se odstínu light bát. Dokonce nyní, když jsem se vrátila po dovolené bych myslím více využila i tmavší odstín, ale stačí sáhnout po tmavším pudru či bronzeru a je po problému. Na ruce (viz fotografie) mi BB malinko svítí, ale na obličeji zase tolik opálená nejsem,aby jste se náhodou nepolekali:-). Kdybych měla vše rychle a jednoduše shrnout určitě má tento výrobek mé velké plus. Skvěle kryje, dobře se nanáší a hlavně dlouho vydrží, mám problém spotřebovat své první balení a to ho hojně používám já i ségra. V zásobě mám hned další, které jsem dostala jako dáreček od přítele:-). Jednou věcí vás, ale možná zklamu, je důležité dát si pozor na zrádné balení. Vršek bohužel zrovna dvakrát netěsní (nebo nevím v čem je problém) a výrobek často vytéká. Ségra si tak nechtěně zničila světlé tričko a já novou kosmetickou taštičku, která byla bohužel smetanové barvy. Vyprat tento kosmetický zázrak bohužel nešel. Takže kdyby páni výrobci chtěli něco zlepšit, určitě by to bylo ono "zrádné" balení.

A jsme u konce:-), myslím, že jsem se na téhle recenzi vážně vyřádila. Jen jsem ještě zapomněla poznamenat, že BB creamů jsem vyzkoušela hned několik. Moc spokojená jsem byla s těmi asijskými, naopak například s takový BB z Avonu mi vůbec neseděl, i když byl na mnoha stránkách dost vychvalován, ale o tom až jindy. Máte také nějaký svůj oblíbený BB cream nebo vás tento trend ponechal chladné? Brzy se chystám otestovat i CC, ale o tom opravdu jindy, vaše V:-).



10 komentářů:

  1. Anonymní18/7/13 10:22

    Já mám tento samý a jsem spokojená.

    OdpovědětVymazat
  2. Já jsem vždy odolávala bb krémům, protože jsem si říkala, že mi stačí makeup a že prostě nepodlehnu nesmyslně ... teď v létě (a možná taky protože po vysazení HA nemám už tak dokonalou pleť) o bb krému uvažuji a nejspíš si koupím právě tenhle ... :) Takže tvoje recenze mě moc potěšila ... :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem moc ráda, že má recenze byla aspoň trošku užitečná:-), sama jsem právě na léto všechny make-upy vysadila a používám akorát BB:-)

      Vymazat
  3. Anonymní18/7/13 19:23

    Já nevím, mě nějak ty BB krémy nezaujaly:-D Ale vidím je všude.
    Caatherine

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Z jedné strany se ti nedivím, když člověk vidí nápisy BB všude:-D

      Vymazat
  4. Já jsem taky začala s BB u Garnieru a pořád ho používám, nezkoušela jsem žádný jiný, tento mi prostě a jednoduše vyhovuje :- já si ale kupuju ten v tom menším a širším balení :-)
    Na léto je vážně perfektní! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem úplně stejného názoru Lucinko:-), na léto se pleť snažím moc nezatěžovat a BB je na tohle prostě ideálka:-), dneska se jdu mrknout po CC, tak snad něco vhodného seženu :-):-D

      Vymazat
  5. Tento jsem nezkoušela, ale mám od Garnieru ten druhý, který na léto míchám s voděodolným makeupem od Dermacolu, který mám trošku tmaší a na léto je to pro mě ideální odstín! Navíc kvůli Dermacolu mi zůstane celý den na místě! :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Tak teď docela přemýšlím, že ho vyzkouším, obzvlášť teď na léto je asi ideální.. Jen si nejsem jistá v těch odstínech, ale dle fotky asi sáhnu po tom tmavším, snad to nebude moc tmavé:)

    OdpovědětVymazat