29.07.13

Kosmetické novinky

Přeji vám krásné odpoledne,
doufám, že se máte stejně skvěle jako já ☼. Po práci jsem vyrazila na kávu s kamarádkou a nyní připravuji nové články:-). Včera jsem se navíc pustila do čtení nové knížky a měla jsem co dělat, abych se od ní vůbec odtrhla. Dnes jsem si pro vás přichystala článek, který se týká kosmetických novinek. Mnoho z vás jistě zpozorovalo, že mimo jiné používám také moc ráda kosmetiku z Avonu. Nečekaně jsem zase jednou neodolala a něco málo do kosmetické sbírky si pořídila:-).
1) Avon- Pretty Fabulous- Tahle vůně je momentálně mou oblíbenkyní číslo jedna. Je svěží, lehká a přitom přiměřeně "sladká". Na léto prostě ideálka. Největší senzací je její cena, která se pohybuje okolo stovky. Pořídit se dá však i ještě levněji. Samozřejmě, že nevydrží celý den, ale poměrně dlouho jí na sobě cítím. Pretty Fabulous mi poradila kamarádka a já jsem jí za takové skvělé doporučení moc vděčná♥.

2) Avon- BB krém- Anew Vitale- Teď se budou možná někteří divit, co tu opět dělá další BB, ale já prostě nemohla odolat. Právě jsem spotřebovala svůj milovaný BB od Garnieru a své zásoby jsem se rozhodla doplnit právě tímto miláčkem. Jakmile jsem v katalogu spatřila velmi lákavou zavádějící cenu bylo jasno. Nekupovala jsem si však králíka v pytli, protože i tento výrobek jsem okoukala u kamarádky. Velmi mě překvapila a zároveň zaujala nadýchaná, krémová konzistence.Není příliš tmavý, ani příliš světlý. Vaší pleti dodá svěží a rozzářený vzhled a zakryje také drobné nedokonalosti. Jeho krytí je však střední, setkala jsem se i s lépe krycími BB, ale tohle je dle mého názoru takový zlatý střed.


 3) Avon- Outspoken Fresh by Fergie- Nebudu se chlubit cizím peřím, protože tato novinka od Fergie není moje, ale mé drahé sestřičky:-). Chtěla jsem vám ji zde však ukázat, protože musím uznat, že tahle novinka stojí za to. Vůně je velmi příjemná a lehká. Opět na léto jak dělaná. Stačí párkrát stříknout a pocítíte ji na sobě i celý den.

4) Avon- Planet Spy- Tělový krém s květy plumérie a citronovou trávou-Tento báječný, hydratační krém je pro změnu mé mamky. Samozřejmě, že ani on neušel testování. Jedná se opět o novinku, která působí velmi energeticky. Parfemace krému je velmi příjemná a lehká. Krém pokožku výborně hydratuje a rozhodně nepatří k takovým těm nepříjemným lepidlům. Takže opět palec nahoru:-).

Nechávají vás slevy chladné, milé dámy?:-) Mějte se krásně moji milí čtenáři a budu se těšit na všechny komentáře, V.

8 komentářů:

  1. Super věci! Dlouho jsem z AVONU nic neobjednávala, ale zajímá mě ta vůně! :)
    http://mijacek.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkují:-), ta vůně opravu stojí za ozkoušení:-).

      Vymazat
  2. Po tom BB jsem se taky dívala, ale nakonec jsem odolala. Koupím si ho, až dojde tan starý od Garnier. :-D Jinak já moc voňavky z Avonu nemusím, protože mě přijdou příšerně silné. Ale na tu Pretty Fabulous si dělám zálusk. :-D
    PS. Skvělý budík!! :-D :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky moc:-D, s tím budíkem to byla prostě láska na první pohled a na této fotce se mi strašně líbil . Jinak BB od Garnier je prostě stejně stále číslo jedna, ale jinak je tento BB také skvělý.

      Vymazat
  3. Jee tak to je paráda! Avon som už dlho nevidela ale tie veci ma veľmi zaujali. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Avon je často mojím zdrojom kozmetiky. a hlavne Planet Spa, tie ich výrobky milujem asi najviac. ;D
    http://bonesincouture.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To naprosto souhlasím:-), Planet Spy mám také moc ráda, hlavně jejich pleťové masky.

      Vymazat