15.07.13

False Lash Wings

Krásné pondělní odpoledne,
doufám, že se máte všichni jen a jen krásně. Dnes mám poslední možnost věnovat se blogu, tak jak bych si přála. Další dny to bude trošku více hektické, to ovšem neznamená, že na blog nebudu přispívat, to ani náhodou:-). Takže se opět máte na co těšit moji milí. Dnes se podíváme na zoubek mé nejoblíbenější řasence, které v si v současnosti drží první příčku v oblíbenosti. Říkala jsem si, že by jste možná ocenili, kdybych vás s touhle kráskou seznámila:-).

Co všechno tahle řasenka slibuje? Díky revolučnímu kartáčku se vaše řasy rozvinou jako motýlí křídla. Řasy mají být skvěle prodlouženy, navíc také bez žmolků a patřičně husté. Dále by řasenka měla řasám dodat umělý efekt.

Jaká je realita? Musím říci, že tentokrát výrobce opravdu nepřehání. Mé řasy vypadají bohatší, delší a hlavně jsou beze žmolek. Řasenku používám již nějaký ten pátek a zatím se s ní perfektně pracuje. Žádné vysychání či něco podobného. Dále musím určitě ocenit skvělý decentní obal. Nejsem zrovna fanda barevných a přehnaných obalů. Nejlépe na mě působí klasika v podobě černé, zlaté či právě stříbrné. Dalším chytákem je již zmiňovaný kartáček. Je zajímavě tvořen kratšími i delším štětinkami. Mně osobně opravdu vyhovuje.

Byla bych určitě moc ráda, kdyby se mi dostalo nějakého toho doporučení na vaši oblíbenou řasenku, ráda se nechám inspirovat:-). Zanedlouho se podíváme blíže také na novou řasenku od Rimmel London. Mějte se zatím moc hezky, vaše V.

2 komentáře:

  1. Teď jsem si sice řekla, že řasenky kupovat nebudu, ale myslím, že si jí taky budu muset ozkoušet! :-)

    OdpovědětVymazat