30.06.13

Červnové NEW IN

Hezké nedělní odpoledne,
konečně jsem tu společně se slibovaným článkem. Nejedná se o nic jiného než o NEW IN. Ještě bych vás chtěla hned zpočátku upozornit ať se nelekáte různých změn, co se vzhledu týče. Jak jsem říkala chystám menší změnu designu, tak jsem se pomalu, ale jistě pustila do práce:-). Zpět však k tomuto příspěvků. Nedávno jsem si stěžovala, že mám nedostatek věcí na léto,myslím, že nyní mám všeho až nadbytek:-D. Tak se mrkněte, co hezkého jsem si za poslední dny pořídila:-). V obchodech se to hemží různými akcemi, nejvíce bych doporučila navštívit H&M, Gate, Bershku, Reserved či F&F. Myslím, že určitě nebudete zklamaní!

Musím se přiznat, že jsem konečně upustila od klasiky v podobě bílé, černé a béžové. Jednu dobu jsem se přesně od těchto barviček nemohla odtrhnout. Nyní jsem však propadla pastelovým a zářivým odstínům a jsem za to moc ráda, protože to můj šatník doslova vyžadoval:-o.

1) Boty GATE- Na tyhle krasotinky jsem narazila na blogu u Romči a opravdu mě zaujaly na první pohled. Další den jsem měla zrovna cestu do Brna, takže jsem neváhala a šla jsem botičky omrknout. Výsledek byl takový, že ve skutečnosti vypadaly ještě kouzelněji jak na obrázku a tak bylo jasné, že půjdou se mnou domů.

2)Šaty F&F- Tyhle růžové šaty pro mě byly dalším velkým překvapením. Přestala jsem totiž doufat, že si na léto nějaké pořídím. Ve většině obchodů mě odradila cena pohybující se okolo 700-1000, což vážně v úvahu nepřipadalo. Jakmile jsem někde narazila na slevu, většinou zde zbývaly poslední kousky ve velikost XL, takže jsem vždy odešla s prázdnou. Až nyní se na mě usmálo štěstí a já konečně narazila na tento poklad, který je navíc opatřen páskem a postavě opravdu báječně lichotí. Třešničkou na konec byl samozřejmě fakt, že jsou šaty ve slevě a za super cenu.
3) Top GATE- Dalším skvělým úlovkem z Gate byl pro mě květinový top s páskem. Na postavě vypadá opravdu úžasně a skvěle padne ke kalhotám, legínám či kraťáskům. Musím přiznat, že jsem po něm pomrkávala již dlouhou dobu, ale velikost S mi byla vážně veliká. Tak jsem si musela počkat až někde objevím velikost XS.
4) Top H&M- Opět super úlovek ze slev:-). Top mě dostal svou sluníčkovou barvičkou a roztomilými kanýrky. Na obrázku vypadá však mnohem víc bledě jak ve skutečnosti. Jinak je vyroben z velmi příjemného materiálu.
5) Kraťasy NY- Takovéto jednoduché kraťasy považuji na léto za nutnost, hezky jsem si počkala na slevy a pak si pro tyhle námořnické jednoduše skočila:-). Moc se mi na nich především líbí detail v podobě mašličky.
6) Top GATE- A na závěr poslední výrobek z GATE. Tento červený top jsem měla vyhlídnutý také nějaký čas, ale vždy jsem se nemohla rozhodnout jestli jít do červené nebo černé barvy. Černá se mi zamlouvala více, ale věcí v této barvičce mám opravdu mnoho. Nakonec jsem se rozhodla pro tuhle červenou barvičku, protože mi hezky sedí k černé sukni, ke které mi nechce nic pasovat:-). Top je zúžený, avšak elastická a doplněn kanýrky. Na fotce nejde bohužel moc dobře vidět, ale v nových článcích se s ním určitě ještě setkáte.
7)Sprchový gel po opalování Dermacol- Jelikož v úterý mířím na dovolenou, nezapomněla jsem si pořídit i kamaráda do teplých letních dnů. Výrobků v podobě opalovacích krémů a tak dále mám samozřejmě více, ale na omrknutí vám sem dávám zatím tento. Tento výrobek jsem si pořídila poprvé, tak jsem na něj moc zvědavá, musím říct, že velmi zajímavě voní, je průhledné konzistence a obsahuje složky, které pomáhají udržet vaše opálení. Více se však dozvíte v dalších článcích, tak nebudu předbíhat:-)
8) Laky Coloroma a Gabriella Salvate- O těchto zlatíčkách jsem nedávno psala zde. Zatím jsem s nimi maximálně spokojená, brzy vám ukáži jak na nehtech vypadají nádherně.
Tak a to je vše:-). Dnes jsem si na příspěvku dala opravdu záležet, tak doufám, že mé úsilí oceníte a hodíte mi sem zase nějaký komentář:-), mějte se krásně a užívejte prázdnin, vaše V.

16 komentářů:

  1. Super nákupy, taky jsem v sobotu zavítala do pár obchodů a nestačila jsem se divit těm slevám a samozřejmě jsem si také něco odnesla, v průběhu týdne vše nafotím a sepíšu v článku :)

    OdpovědětVymazat
  2. skvěle si nakoupila! ty botičky se mi moc líbí :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji:-), také jsem z těch botiček unesená:-)

      Vymazat
  3. Super nákupy :-) taky bydlím u Brna :-) už se těším, až uvidím ten růžový outfit :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Krásný nákup, já teď plánuju další fotoaparát, fotím na zrcadlovku, ale tahat ji sebou v kabelce je nad moje síly, tak chci něco menšího a lehčího:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to ti rozumím:-), přeji hodně štěstí při výběru!

      Vymazat
  5. VŮBEC TOHO NEMÁŠ MÁLO! :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Malinko:-D, od teď se obchodům vyhýbám velikým obloukem:-D

      Vymazat
  6. topánky sú super, tiež som ich videla a tiež rozmýšľam že po ne pôjdem ;D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Neváhej:-D! Jsou vážně boží a na nohách vypadají ještě lépe, teď jen otázka zda-li se na nich nepřizabiji :-o:-D.

      Vymazat
  7. Anonymní1/7/13 20:32

    Dneska jsem si také pořídila dva laky od Coloramy a jeden od GS:-)) Jinak moc pěkné věcičky sis pořídila!:-)
    Caatherine

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Těm lakům nejde prostě odolat no:-O, jinak moc děkuji, určitě jsi vybrala překrásné odstíny:-)

      Vymazat
  8. Jéé <3 že jsou ty botičky naprosto úžasný?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nemají prostě a jednoduše žádnou chybu:-O! Moc děkuji za doporučení:-):-*!

      Vymazat