06.06.13

Moji celoroční oblíbenci

Krásné ráno všem,
moc se omlouvám, že na nový článek se včera již bohužel nedostalo.Již podle názvu můžete usoudit, že dnešní článek se bude týkat TOP produktů, na které nedám dopustit. Snažila jsem se vybrat výrobky především z dekorativky a brzy se můžete těšit samozřejmě i na další oblíbence, ale z jiné sekce:-)



Paletka Elf- První, co vás na fotografii jistě zaujme je paletka od E.l.f. Tuhle paletku mám opravdu strašně ráda a používám ji velmi často. Stíny jsou opravdu kvalitní, nepráší se a na očích moc dobře drží. Samozřejmě je zapotřebí použít i nějakou tu podkladovou bázi:-).

Lak Colorama Maybelline- Tento lak patří mezi mé největší oblíbence. Jeho barvička je příjemného lila odstínu. Laky od Colorama navíc celkově hezky drží a neloupou se. Jejich cena je také přijatelná, takže je mohu jen vřele doporučit. Navíc Colorama přišla s novou širokou škálou laků, které svou pestrostí a širokým sortimentem rozhodně nešetří.

Gelové oční linky Rimmel- Musím přiznat, že tyhle linky si pořídila ségra. Já jsem si je několikrát vypůjčila a po několika použitích jsem se do nich zamilovala. Linky na očích dlouho vydrží a skvěle se nanáší. K dispozici navíc máte i šteteček (i když já raději používám svůj od Elfu). Pod gelové linky bych doporučila použít  bázi:-).

Tužka na obočí Yves Rocher- S tímto výrobkem jsem vážně maximálně spokojená. Odstín tužky mi naštěstí přesně padne. Jako blondýnka mám totiž docela tmavé obočí, takže sehnat tužku na obočí, která by mi vyhovovala nebylo zrovna lehké. Dlouhou dobu se rozmýšlím, že si od Yves Rocher pořídím i klasickou černou tužku na oči a řasenku. Moje očka mě bohužel poslední dobou zlobí a často slzí. Právě produkty od Yves Rocher prý oči nedráždí, což mi doporučilo hned několik kamarádek, tak uvidíme.

                                         
Tak a to by bylo vše:-). Nejedná se však o poslední článek dnešního dne. Během dneška mám v plánu zveřejnit, co nejvíce věcí, které mám již předpřipravené. Chtěla jsem něco zvládnout už během včerejška, ale brzy ráno jsem odjížděla do Brna a vrátila se až kolem 11. V Brně mě čekalo skvělé focení, o kterém určitě také uslyšíte:-). Jako ukázku jsem se rozhodla hodit vám sem takovou menší ochutnávku, tak se mějte hezky, vaše V.

5 komentářů:

  1. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  2. Tak colorama mě láká :-) asi si taky pořídím lak :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Ty řasy jsou úžasné! :O :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Díky moc holky:-P, jinak ty laky jsou vážně boží a ty nové odstíny ůů:-o!

    OdpovědětVymazat