19.06.13

Letní péče o vaše nožky s papájou

Krásný večer moji milí,
přicházím se slibovanou recenzí. Tentokrát jsem vážně snažila vybrat něco, co tu ještě nebylo:-). A myslím, že jsem opomenula péči o nožky. I letní období si vyžaduje pravidelnou péči o pokožku, ovšem vhodnější jsou samozřejmě lehčí krémy. Značka Avon přišla s úžasnou provoněnou kolekcí, která obsahuje výrobky s vůni papáji. Sada, kterou vám dnes představím, obsahuje chladivý krém, peeling a chladivý sprej. Tak se pojďme podívat na tyto výrobky blíže.


Peeling s výražky z papáji- Při použití vás na první "pohled" zajisté zaujme krásná a pronikavá vůně papáji. Peeling obsahuje drobné částečky, které skvěle odstraní odumřelou kůži a nožky jsou poté opravdu mnohem hladší:-).

Chladivý sprej s výtažky z papáji- Já tyhle spreje prostě miluji:-). Na léto jsou dle mého názoru nezbytnou věcí. Dokáží ve chvíli osvěžit a nožky jsou poté jak znovu stvořené. Stejný sprej mám ještě s vůní melounu. Tyhle produkty si prostě nemohu vynachválit. Mají praktickou velikost, tím pádem se vlezou snad do každé kabelky a na léto jsou podle mě opravdovou nutností:-)

Chladivý krém s výtažky z papáji- To nejlepší nakonec! Tento krém prostě nemá chybičku. Produkt je gelové konzistence, která nožky dostatečně hydratuje. Krém se navíc rychle vstřebá a nožky jsou ve výsledku provoněné, hydratované a plné té nejlepší péče:-). Díky gelové a lehké konzistenci je tento výrobek vhodný opravdu především na léto, kdy není potřeba až tak velká hydratace. Za mě tedy velká spokojenost. Zaručuji vám, že vůně všech výrobků vás dostane do kolen.

Tak a to bude z dnešní recenze vše:-). Doufám, že pro vás dnešní článek byl zajímavý a líbil se vám. Myslím, že po aplikaci všech produktů stačí chytnout nějaký krásný pastelový lak a vaše nožky jsou skvěle připraveny na horké letní dny:-). Já dnes sama chytla po mém oblíbeném krasavci od Rimmelu. A jak se staráte vy o své končetiny během léta?:-) Povídejte, přehánějte, už teď se těším na každý komentář, vaše V.

3 komentáře:

  1. Milá Vendulo, skvělá recenze a pro mě hodně užitečná. Jsem na péči o nohy hrozný lenoch, tak jsi mě pěkně nakopla a už jsem si na papírek napsala tvé tipy. Už svoje nožky chuděry nebudu zanedbávat, slibuju. ;-)
    Vivi

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Vivi:-), jsem ráda, že se recenze líbí, takový komentář mě dokáže opravdu nakopnout k další tvorbě:-)!

    OdpovědětVymazat
  3. to musí krásně vonět ^^

    OdpovědětVymazat