13.02.14

Seznamte se s Iven cosmetics


Hezké odpoledne,
rozhodla jsem se Vám dnešní odpoledne zpříjemnit novým článkem, který nebude jen tak ledajaký. Na zoubek se podíváme značce Iven cosmetics, kterou jsem testovala opravdu dlouhý čas, tudíž vám mám rozhodně, co vyprávět. Značka Iven cosmetics pro mě do nedávna představovala jednou velkou neznámou, proto mě potěšila možnost vyzkoušet výrobky této značky na vlastní kůži. K testování se mi dostalo hned několik produktů. Jaké jsou mé finální postřehy? Vše se můžete dozvědět právě teď.


Iven cosmetics nabízí poměrně široký sortiment všech výrobků. V nabídce najdete i různé speciality jako je například krém s výtažky hadího jedu. K testování se mi dostaly především přípravky určené pro mastnou pleť, které jsem hned s chutí vyzkoušela. Nerada bych však přeskakovala od jednoho výrobku k druhému, takže vám mile ráda popíši systematicky jeden výrobek za druhým.

Collagen pro mastnou pleť
Speciálně vyvinutý collagen je určen nejen pro mastnou, ale také pro problematickou a aknózní pleť. Jeho úkolem je hydratace pokožky a posílení kolagenních vláken. Přítomné aktivní látky navíc mají bezpečně potlačit činnost mazových žláz a pleti tak navrátit sametový matný vzhled. Collagen navíc slibuje minimalizaci vzniku komedonů a dalších mazových nedokonalostí. Upřímně řečeno, lesknoucí pleť mě opravdu čas od času trápí a nějakému tomu pupínku na své pleti se především ve stresových situacích také neubráním. Collagen jsem proto začala pravidelně používat. Výrazné obnovení kožních buněk a finální efekt se měl dostavit po 28 dnech pravidelného používání. Po této době jsem na své pleti postřehla opravdu určité příjemné změny, z nich nejdůležitější byl fakt, že pokožka se opravdu přestala tolik mastit a působila hezky matně. Po celou dobu testování jsem však používala i další výrobky z této zelené řady, o kterých se dozvíte více hned následovně. Celkově bych collagen ohodnotila velmi pozitivně. Gelové složení se na pleť bez problému nanáší, pleť je na dotek v okamžení jemnější a přitom zůstává stále hezky hydratovaná (žádná vysušená místa či něco podobného). Gel se navíc rychle vstřebá a dokonce hezky drží jako podklad pod make-upem, což mě příjemně překvapilo.


Basic line denní krém pro mastnou pleť
Matující krém byl pro mě dalším příjemným překvapením. Na některé krémy má pleť nereaguje kolikrát zrovna nejlépe, takže jsem byla velmi zvědavá, jak se vypořádá s tímto. Příjemná konzistence i vůně si mě získaly okamžitě. Krém je lehký, dobře roztíratelný a okamžitě se vstřebá. Opět se dá použít například i pod make-up, který na něm hezky drží. Po aplikaci je pleť matnější a zároveň je i hydratovaná a hebká na dotek. Krém se mnou testovala i kamarádka, která sis jej též pochvalovala.

Brossage
Musím se přiznat, že tento gel byl pro mě v podstatě novinkou, jelikož jsem se doposud setkávala spíše s klasickými peelingy. Dalo by se říci, že Brossage gel funguje na podobném principu jako právě peeling, ale navíc obsahuje polyethylenové kuličky, které za pomocí mírné masáže odstraní nežádoucí odumřelé buňky. Při pravidelném používání můžete tak dosáhnout lepší regenerace pleti. I když jsem, co se čištění pleti týče docela flink, tento výrobek jsem se snažila používat opravdu pravidelně. Po důkladném odlíčení stačí navlhčit obličej a jemnými krouživými pohyby přípravek aplikovat a poté jednoduše smýt. Již po prvním použití byla má pleť na dotek jemnější. Brossage gel jako peeling aplikujeme jednou až dvakrát týdně.


Aknestop
Nalijme si čistého vína, komu se na obličeji jednou za čas nevytvoří nějaká ta nedokonalost? Já se s výskytem těchto nezvaných hostů potýkám především ve stresovém období, při nedostatku spánku a tak dále, takže nějaký takový pomocník se určitě hodí. Tento gel obsahuje známý tea tree oil, který je proslaven svými zázračnými antibakteriálními účinky. Pleť navíc dokáže zklidnit a regenerovat. Akne stop gel můžete používat samostatně nebo jej také jednoduše aplikovat pod noční či denní krém. Přípravek by měl nanášet dvakrát až třikrát denně. Já jsem Akne stop používala především právě pod noční krém, jakmile mě po odlíčení na obličeji překvapilo něco nepěknéo. Zkoušela jsem však gel použít právě i pod denní krém. Pro přípravek je typická parfemace právě zmiňovaného čajovníkového oleje. Po pravidelné aplikaci pomáhá pupínky hezky zatahovat a regulovat začervenání. Opět žádné strachy s případným přesušením pleti, čehož jsem se obávala zpočátku i já. Mé obavy byly však zbytečné.


Basic line pleťová maska pro mastnou pleť
Kdybych měla tuhle masku ohodnotit jedním slovem, tak by si vysloužila zajisté adjektivum typu báječná či úžasná, protože já se do ní vážně zamilovala. Pleťové masky byly pro mě vždy velkým kamenem úrazu. U většiny případů jsem se po aplikaci setkala s nepříjemným začervenáním, vysušením pleti a vytvoření nehezkých suchých míst. Tahle maska je však poklad. Je určena přímo pro mastnou pleť (případně problematickou). Účinné látky, které obsahuje - ( Argania Spinosa, Serenoa Serulata, Sesamum Indicum- kdyby to někoho třeba zajímalo), zaručují regulaci mazových žláz a potlačují tak tvorbu nepříjemného lesku pleti a komedonů. Maska má díky svému složení dokonce schopnost zatahovat i rozšířené póry. Pleť je ve finále i hezky hydratovaná, vyživená a jemná jako pokožka batolátka. Pokud tedy hledáte účinnou masku pro mastnou, smíšenou či problematickou pleť, tak zde máte jeden žhavý tip!


Pleťová voda pro mastnou pleť
Iven cosmetics nabízí dvě varianty pleťových vod. Ta první je určena pro suchou pleť a ta druhá pro pleť mastnou. Já jsem otestovala tu druhou variantu. Tahle pleťová voda má pleť vyčistit, tónovat a také osvěžit. Dalším důležitým faktem je stimulace kožních funkcí a zabránění nepříjemnému lesku. Jaká je realita? Tuhle pleťovou vodu jsem testovala opravdu detailně. Pleť jsem s ní pravidelně čistila každé ráno a večer. Upřímně jsem se divila, že si poradila i s odolnějším make-upem, i když na jeho odlíčení je určitě vhodnější odličovací mléko, ke kterému se dostaneme následovně. Po aplikaci mám pleť hezky vyčištěnou, svěží a připravenou na případné další líčení. K testování se opět přidala má kamarádka, která má pleť stejného charakteru jako já. Přiznala se, že byla velmi překvapená a tuhle pleťovou vodu přirovnala dokonce k legendární zelené Biodermě.

Pleťové mléko pro mastnou pleť
Pleťové mléko můžete najít opět ve dvou variantách stejně jako pleťovou vodu. Je logické, že k testování se mi opět dostalo výrobku, který je určen pro mastnou pleť. Mléko má samozřejmě pleť odlíčit a celkově ji zbavit denních nečistot. I když dlouhý čas dávám přednost spíše dvoufázovým odličovačům, tak tohle mléko se mi nezdá vůbec špatné. Používám je především v případech, kdy je třeba poradit si opravdu s odolným make-upem.



Basic line noční krém pro mastnou pleť
K dennímu krému nesmí samozřejmě chybět noční. Dříve jsem na večerní hydrataci tak trošku kašlala. I když se to nezdá, věřte, že je to docela zásadní chyba. I přes noc je potřeba vaší pleti poskytnout potřebnou dávku vhodné výživy. K testování mi bylo poskytnuto balení o 10 ml, takže mám již tento báječný krém skoro spotřebovaný, tudíž uvažuji o tom, že si pořídím přípravek v rovnou v celém balení. Dlouhý čas jsem používala na noc klasiku v podobně hydratačního krému od Mixy. Od té doby, co se má pleť však mírně zbláznila, bylo zapotřebí nasadit péči vyhovující po všech směrech, tedy i noční krém určený přímo pro mastnou pleť.


Collagen speciál s elastinem
K otestování se mi dostala i taková specialitka v podobně těchto dvou výrobků. Předem však upozorňuji, že oba výrobky jsou spíše určeny pro ochablou, vrásčitou a dehydrovanou pleť. Tím pádem jsem krémy dala na otestování mamince, jelikož pro typ mé pleti nejsou zrovna určeny. Na první pohled se mi však gel velmi příjemný a vůně nebyla také vůbec k zahození, ba naopak. Jak však tyhle dva výrobky posoudila mamka? Oba ji prý příjemně překvapily, pleť prý hezky hydratují a rozjasňují. Já si k nim, ale nakonec také nešla cestu. Pokud se mi přes chladné období vytvoří na obličeji nějaké ty suché šupinky či něco podobného, aplikuji na postižené místo právě jeden z těchto výrobku. Zkuste to také!


Body collagen
A jsme u posledního vzorečkového materiálu a zároveň u posledního výrobky vůbec. Body collagen je péče obsahující účinné látky jako je kyselina hyaluronová, sojové proteiny, mléčné lipidy, antioxidant tokoferol a samozřejmě onen kolagen. Gel jsem stihla posoudit jen tak matně, jelikož vzorečkové balení bylo v tu ránu fuč. Obrázek o tomto výrobku jsem si však samozřejmě stihla udělat. Gel je polotekuté konzistence, která se na pokožku dobře nanáší. Body collagen se okamžitě vstřebá, nelepí a příjemně voní (jedná se o takovou klasickou přírodní vůni).

Máte již nějakou zkušenost s kosmetikou Iven cosmetics?

Pokud ne, určitě doporučuji mrknout na jejich stránky, kde naleznete další informace. Stránku IC naleznete samozřejmě také na facebooku. (Odkazy přikládám jako vždy pod článkem níže). Celkově bych tuhle kosmetiku ohodnotila jako velmi kvalitní, která dokáže jen příjemně překvapit.



Odkazy:
1) oficiální stránka IC
2) Facebook


16 komentářů:

  1. Tady musím říct, že bych brala všechno! :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Love it. I am following you on gfc.

    Want to follow each other on GFC, Bloglovin, FB and Twitter? Love
    New Post Fashion Talks

    OdpovědětVymazat
  3. skvelé recenzie :)

    http://love-me-cause-im-famous.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  4. Tuhle značku neznám, ale vypadají suprově! Určitě vyzkouším ten první!:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to moc ráda slyším, určitě doporučuji :)

      Vymazat
  5. tuhle značku neznám, ale ráda byhc něco vyzkoušela! :)
    ady.

    OdpovědětVymazat
  6. Anonymní14/2/14 16:25

    Tuhle značku absolutně neznám.. ale asi bych šáhla po Acnestop, už ten název zní jako něco co potřebuju!
    Le poisson-Lifestyle/Beauty blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zrovna ten je vážně výborný, pokud člověku na obličeji vyskočí něco nekalého :-).

      Vymazat
  7. S touto kozmetikou zatiaľ nemám skúsenosti, no asi porozmýšľam nad nejakým kúskom :)

    www.luccietips.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  8. Heyyy! you have such a lovelyy blog! Lets stay in touch...
    lets follow each other? let me know will follow right back!

    the-glamorous-diva.blogspot.in
    https://www.facebook.com/theglamorousdiva

    OdpovědětVymazat